Make up blog

Ermm cik teratai tak tdo lg..bru pas stdy subjk minor tuk exm ptg nnt..
Cik teratai tgk blog ni mcm kusam je. Ingt nk touch up la ckit letak make up biar blog ni nmpak bergaya dan memikat (mcm tuan yer..waaaaaaa perasannya) tp xtahu nk letak apa la kat blog ni.pusing2 xdpt gak..make up cik teratai adalah, tp xkn nk sapu gan make up cik teratai lak  hahahaha.. 
Kwn2 ada idea tak???? klu ada sila lah bg komen yer...cik teratai amat hargai komen anda...( syg korang)..

6 komen Untuk Cik Teratai:

shekechik [̲̅ə̲̅٨̲̅٥̲̅٦̲̅] berkata...

huhu shekechik pn xpndai gak..skang pn dk tgah pkir2 gak nk ubah face dye...hehe

anyway...good luck besok..make up kertas exam bg kaw kaw hehe

Cik Teratai berkata...

tima ksh...klu ada idea tu kongsi la gan teratai..

tomatokering :) berkata...

hai cik teratai.. ;)

ape kate CT try background yg happening skit..baru org masok pon happening..hehe,

tu suggestion je..sy pon blogger baru..hehe ;)

Cik Teratai berkata...

idea yg baik...thnks cik tomato

Encik MamaT berkata...

btol2... ish2... semalam dah bg link tutorial dah ... tk guna ke..... emmm....

S..U..D..@..I..S berkata...

dah cantik sweet ja blog ni
masuk sini rasa x mo kuaq..

 
Cik T3ratai Blog Blog Design by Ipietoon