Tolong jauhkan aku dr Twilight!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Hohohohohoh..... tu je mampu ku katakan..Pastinya suma readers dah menonton The Twilight saga Breaking Dawn Part 2.. kerana Penangan part 2 tu la aku jadi sasau sekarang hehehehe.Dah la time syok2 menghayati tup tup mati karan la pula tp yang sportingnya suma penonton xbergerak pun dr tempak duduk  terbaik la korang .yelah klu gerak karang rugi la tak tgok.. Movie ni mmg menjadi kegemaran aku. Suma movie Twilight sebelum ni aku jadikan koleksi dan yang paling aku minat Watak Jacob Black (lakonan Taylor Lautner). .. Dalam 2 minggu ni ak dah nonton lebih 15 kali movie Twilight dan tetap menghayati dan dialog yer ada dah yang ku hafal.  Sekarang ni nak tgok lagi The Twilight Saga Eclopse hehehe... Setiap kali menonton mesti dok berangan2 nak hidup kat kawasan forks tu hehehe. Tp klu dok pikir balik pontianak kat Malaysia ni menyeramka siap pakai baju kapan putih lagi errrrrrrrrrrrrrrrr....Kawan2 aku ckap ak dah xbetul asyik tgok movie yang sama pastu siap2 nangis lagi bila Cinta c Jacob tu x disambut oleh c Bella.. Arrrgggg  lantak la yang penting aku happy lalalalalala...

Ok pada sesiapa yang belum lagi menonton movie The Twilight saga Breaking Dawn Part 2 sila-sila la menonton ( amboii Promote lak hehehehe) tengah xcited ni huhuhuhu. Kat sini aku bagi sinopsis sikit tentang movie ni. Breaking Dawn Part 2 menhisahkan selepas kelahiran Renesmee, Keluarga Cullens mengumpulkan kelompok pontianak lain dalam usaha mempertahankan Renesmee daripada dakwaan palsu yang Kononnya dy adalah akank abadi dan seterusnya membawa mereka ke hadapan pengadilan Volturi. Bella menyesuaikan dirinya sebagai pontianak dan cuba melindungi ananknya daripada ancaman musuh yang mahu membunuhnya. Pada masa yang sama, jacob sentiasa mengawasi gerak - geri Bella dan anknya setiap masa.










breaking dawn
Gambar dari Google....
                       
" />

7 komen Untuk Cik Teratai:

MaDiHaA a.k.a Ratna berkata...

macam menarik juga cerita ni kan.. tp akak skrg tak berkesempatan nak tgk tv.. sibuk betul bila kat rumah.. sampaikan cerita favourites akak Merlin si ahli sihir tu pun kdg2 terlepas juga.. hihi..

Cik Teratai berkata...

Akak pun minat merlin wah leh jd geng tgok ni hehehe...

ieda berkata...

salam dikk
folo siniii

akk x pernah tgk citer nie huhu

missSenget berkata...

mmg fanatik betul ni..

twilight yg pernah tgk, breaking down 1..

eh..breaking down ke..? yg siri b4 ni laa..

itu pun kene paksa.. T_T

lieyalatif berkata...

akak tgk yg first ngan second jek hehehee yg ni tak tgk lagi...tgu laa dah leh donlod kat tenet hahahahaah....dasar kedekut kan...

akak minat edward tu...hensem sgt!

C.M.A @ CikMoonAdnan berkata...

ermmm ermm... moon xpenah tau pasal citer nie.. ermm..mgkin sbb xminat kot.. huhu

zila norazila berkata...

X tgk lg..tp klu merlin mmg fav..he her

 
Cik T3ratai Blog Blog Design by Ipietoon