Join GateAway T_T

Assalamualaikum n selamat mlm olz...
cik teratai join GateAway ni pn bru first nk cuba nsib..hehehe..mcm best je GateAway ni ttg lagu band indon.Cik teratai mmg minat band indon ni lagu2 dorg suma best2...lagi satu hadiah yg T_T tawarkn pn lumayan gak  . Klu korg nk ikut pi la terjah blog Cik Husna kat ctu syarat2 penyertaan ada di sediakan. Kat bawah ni banner GateAway ni ......

                                            
Task bg GateAway ni ttg lagu Band Indon and buat entry nape suka lagu ni...mudah je kn. So cik teratai dah pilih lagu band indon yg cik teratai suka ...

Artist : Romance

Lirik Lagu : Kuingin Kamu

demi semua yang aku jalani bersamamu
kuingin kau jadi milikku
kuingin kau disampingku

tanpa dirimu ku hanya manusia tanpa cinta
dan hanya dirimu yang bisa
membawa surga dalam hatiku

ref:
kuingin engkau menjadi milikku
aku akan mencintaimu
menjagamu selama hidupku
dan aku kan berjanji
hanya kaulah yang kusayangi
ku akan setia disini
menemani…

sentuhanmu
bagaikan tangan sang dewi cinta
yang berhiaskan bunga asmara
dan membuatku tak kuasa
back to ref

di setiap arung gerak
tersimpan di hati kecilku
bahwa dirimu terindah untukku
back to ref

ref2:
selama ku masih bisa bertahan
selama ku masih bisa bernapas
selama Tuhan masih mengijinkan
kuingin selalu menjagamu

back to ref2 [3x]
selama ku masih bisa bertahan
selama ku masih bisa bernapas




Nape cik teratai suka lagu ni sbb :-
* lagu ni best sngt di dengar  (bg cik teratai la xtaw lak org len)
* lagu ni cik teratai penah bg kat seseorg (  rahsia.....hehehe )
* lirik lagu ni penuh mkna bg cik teratai
* klu dgr lagu ni mst cik teratai nyenyak tido  hahahaha.....

ok..srg cik teratai nk tag org....

..................................................................................................................................
      refferel : Cik Comot



4 komen Untuk Cik Teratai:

CheQ PP JoY berkata...

dear, sorry 4 the late reply..cmne, da boleh buat ke tab menu 2?

yanshumill berkata...

yan pon suke lagu nie ... suke suke suke :D

Cik Teratai berkata...

hehe...tima ksh

Luffy berkata...

huhuhu..lagu feveret ni..wakaka.
tp skunk kalo lagu jiwang suke DISAAT AKU MENCINTAIMU...lalala

 
Cik T3ratai Blog Blog Design by Ipietoon