Sekeping surat Cinta...


Jln2 tgk fb last2 terjumpa lak surat ni kat fb kwn.surat cinta under age,masih sekolah rendah lg...teringt lak zaman kecil2 dlu.tp xdelah tulis surat cinta,cik teratai terngt kwn2 masa men kawen2 dlu..hehehe mmg best cik teratai jd ank sbb masa tu cik teratai kecik lg xde la bsr nk jd mak time tu hahaahaha..
(dah2 ckup jgn cite lg...terbongkar rhsia lak wakakaka)...
Cik teratai bc surat ni terfikir lak !!! wah zaman skrg ni bdk2 pn dah pndai bercinta siap tulis surat cinta lg tu...dulu mak kita selalu pesan time sekolah xleh bercinta.kita patuh ckp mak kita, kita fokus gan study je tp apesal skrg ni bdk2 xpikir nk bljr dok nk bercinta lak..(emosi sikit huhu). Sekarang ni bru sekolah rendah dah pndai bercinta cintun.
erm bdk2 ni tahu ke apa tu cinta??? siap bersayang2 lg...adeh bdk2 zaman teknologi pikiran dorg lagi matang dr org dewasa....klu putus cinta ni mst xnk g sekolah xpn merajuk xmo mkn..bdk laki yg bdk pompuan ni suka apa yg leh dy bg....xkn nk bg kopok 20 sen x pun sebiji  lalipop..mukin btul ckp org bdk zaman skrg xsama gan zaman dlu..apa2 pn cik teratai nk pesan kat adik yg tulis surt ni pikir masa depan ok..xsalah bercinta tp mukin blom masanya..ok!!!!!

6 komen Untuk Cik Teratai:

nelly berkata...

wow...kecik2 dah dhsyat..

Encik MamaT berkata...

umo berapa la agaknya ni... adeh... risau2...

mijieywardie berkata...

wah!! kiutnye surat cinta ni. ceh!! kecik2 pn da pndai.. :P

Cik Teratai berkata...

En.mamat: bdk sekolah rendah.tu la teratai pn risau gak bc surat bdk ni..

nelly: tu la dahsyat giler bdk ni.huhuhu

Cik Teratai berkata...

mijieywardie:mmg kiut siap ada pic kartun lg kat tepi surt tu hihihi

nelly berkata...

haha . uh la . .
adoi

 
Cik T3ratai Blog Blog Design by Ipietoon